Мигренните главоболия обикновено са описани като интензивни, с пулсираща болка, която включва областта на слепоочието. Тя може да се появи също в челото, около очите или на задната част на главата. Болката обикновено е едностранна. Мигренното главоболие обикновено се влошава от ежедневни дейности като физическата активност. Гадене, повръщане, диария, бледост на лицето, студени ръце, студени крака, и чувствителност към светлина и звук често съпътстват мигренното главоболие. Като резултат от тази чувствителност към светлина и звук, на страдащите от мигрена се препоръчва покой в тиха, тъмна стая по време на пристъпа. Типичната атака продължава между 4 и 72 часа.

В последните години мигренното главоболие се повлиява отлично от новите терапевтични възможности. Профилактиката за редукция на честотата, продължителността и интензитета на пристъпите от главоболие е ефективен начин да се предотврати мигренното главоболие. Растителният екстракт Tanacetum parthenium в Мигренон от години се използва предимно като профилактичен медикамент. Мигренон се отличава по метода на извличане на активното вещество и фармацевтичната форма. Биологично активното вещество от екстракта е partenolid 430mcg. Специфичният процес на вакуум екстракция осигурява 25 пъти по-висока концентрация в сравнение със стандартното извличане. Специалната фармацевтична форма Solucaps осигурява бързо и ефективно усвояване на билогично активната съставка.

Мигренон Ви предоставя цялостна защита от мигренното главоболие.
Дали е необходима профилактика с Мигренон за Вас можете да разберете като направите теста в началото на сайта. Не се колебайте! Не позволявайте мигренните пристъпи да са част от живота Ви!

borola
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x

Pin It on Pinterest

Share This