Опитвали ли сте тайландски масаж при мигрена? Ако не сте, то сега е моментът. Мигрената е едно от видовете главоболие, с които много хора са се срещали. Тези състояния се характеризират с това, че са доста тежки и често са придружени от чувствителност към шум и светлина. Освен това, те се появяват на редовни интервали при много страдащи и често са част от ежедневието на засегнатите. Има обаче много средства, които могат да облекчат пристъпите на мигрена, а един от тях е тайландският масаж.

Малко повече за мигрената

Статистически 15% от женското население и 7% от мъжкото е засегнато от мигрена. Няма окончателно лечение за това заболяване, но има методи за лечение, които могат да бъдат много успешни. Мигрената винаги трябва да се диагностицира от лекар, защото не всяко главоболие е мигрена.

Мигрената често е свързана със стресови ситуации и напрежение. Нездравословният начин на живот също увеличава честотата и интензивността на атаките. Това е причината йогата и масажите да се прилагат често от пациенти с мигрена.

Мерки за справяне с мигрена

От тайландски масаж при мигрена до чаша ароматно кафе, контрамерките срещу това състояние са толкова разнообразни, колкото и причините за него. За някои хора разходката на чист въздух, а за други тайландският масаж при мигрена може да бъде най-добрият вариант за ефективно противодействие.

Във всеки случай е изключително важно да редуцирате провокиращите фактори. Така че, първо и най-важно, уверете се, че получавате достатъчно кислород, пиете вода и се храните редовно. Също така е силно препоръчително да намалите светлината и шума. Освен това, определено трябва да се отпуснете, за да намалите нивото на стрес в дългосрочен план.

Тайландският масаж при мигрена, например, може да бъде добър избор за намаляване на болката, защото той помага за регулиране нивата на стрес и предотвратява появата на болки в главата в дългосрочен план.

Тайландски масаж при мигрена

Тайландският масаж е хармонично съчетание, което отпуска тялото и действа успокояващо на ума. Той се извършва с използването на автентични техники от Изтока, които активират и балансират всеки енергиен път в тялото. Тайландският масаж е препоръчителен не само при мигрена. По време на тази дейност вие заемате хоризонтална позиция, в която тялото се отпуска още по-добре. Мускулите ви стават все по-отпуснати, което насърчава кръвообращението. С него ще подобрите още нарушенията на съня, болките в гърба и световъртежа, които често съпътстват мигрената. По време на традиционния тайландски масаж при мигрена се активират специални точки по цялото тяло, каращи ви да релаксирате в дълбочина, което ще се отрази благоприятно на вашите нива на стрес. И така, с тайландския масаж при мигрена ще забравите болката!

А, ако нямате възможност да дочакате тайландския масаж при мигрена, то може да опитате няколко от нашите предложения за овладяване на неприятното главоболие:

  • Да вземете освежаваща вана или душ
  • Да се раздвижите на чист въздух
  • Да релаксирате в тиха и тъмна стая
  • Да се пренесете в свой собствен свят на мисли, далечни от болката

Това бяха нашите идеи за справяне с болката при мигрена, ако желаете – използвайте ги смело!

Освен на тайландски масаж при мигрена, заложете на изцяло натурален продукт

Животът без мигрена е още по-невероятен. А, за да си го осигурите – специалистите препоръчват прием на Мигренон / Migrenon®. Този продукт се бори успешно с различни видове главоболия, както и най-силното от тях – мигрената. Благоприятното си действие той дължи на висококачествения стандартизиран екстракт от билката Моминска вратига под формата на активното вещество партенолид, която откриваме в него. По изцяло естествен път, то потиска химичните реакции водещи до главоболие, продължителността и придружаващите неразположения като гадене, повръщане и свръхчувствителност. Препоръчителният прием е по 1 капсула до 3 пъти дневно, а при много силни болки – може да приемете още 1 капсула в допълнение. Няма данни за странични ефекти.

Може да го откриете в аптечната мрежа, както и онлайн в сайта на електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

borola
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x

Pin It on Pinterest

Share This