Сийка Сотирова,
57 – годишна, от Дупница

Ако имате мигрена, упорити сезонни главоболия или реагирате болезнено на всяка смяна на времето и налягането, няма начин да не прочетете това.
Години наред ме мъчеха тежки ежемесечни мигренозни пристъпи. А между тях главата ми отбелязваше всяка промяна в атмосферните условия с болки, които ме изкарваха от строя и ми пречеха както да работя нормално, така и да си гледам семейството.

Заради тези ситуации и мъжът ми и децата се принудиха да се научат да се оправят сами.

Поне 3 дни прекарвах на легло в затъмнената стая, с пълна непоносимост и към най-леки шумове, защото и те отекваха в главата ми като барабани. Ако избегнех поне пристъпите на повръщане, кризата минаваше за лека. Не искам да говоря как се отразяваше това на колегите ми. Когато бях добре, работех за двама, за да не чувствам угризения, че ги натоварвам допълнително и с моите задачи, когато главата ми отказва.

Споделям за невероятното облекчение, което постигнах с Мигренон, защото знам, че всеки човек с такъв проблем е пробвал какви ли не лекове и обезболяващи, вслушвал се е и в най-невероятни и странни съвети – все с надеждата, че това тегло ще свърши.

 

Така беше и при мен допреди 2 години. Тогава бях в София по работа, изкарах едно тежко съвещание в министерството и още там усетих, че пристъпът почва. Изпаднах в ужас, когато установих, че единствените хапчета, които правеха главоболието по-поносимо, не са в новата чанта, с която тръгнах в командировката. Потърсих ги в първата попаднала ми аптека, но вместо тях фармацевтката ми предложи много убедено Мигренон. Природен продукт, който не само повлиява главоболието, но и постепенно разрежда пристъпите на мигрена до пълното им изчезване.

Беше много мила жена и взех Мигренон само, за да не я засегна, но заедно с него и познатите си хапчета. Купувах всякакви лекарства за главоболие от толкова много години – и все тая. Просто след време съвсем преставаха да ми действат и ги заменях със следващите. Така че нямах надежда и Мигренон да проработи, още повече, че беше природен продукт и се очакваше да действа по-слабо и бавно.

Започнах да пия Мигренон заедно със старото си обезболяващо лекарство. Първия ден без главоболие приех за случайност. Следващите няколко все се ослушвах кога ще се появи болката. По навик продължих да си гълтам обезболяващите, а с тях и Мигренон. Защото ми бяха казали, че като природен продукт е безопасен и без странични нежелани ефекти. Въобще не вярвах, че ще може да се пребори с моите дългогодишни мигренозни кризи и постоянно неразположение.

Направих връзка между Мигренон и спрялото главоболие едва след няколко дни.

С голям страх спрях другите хапове – да видя дали догадката, че подобрението идва от капсулите Мигренон ще се потвърди. Истина беше. Главата ми се проясни, главоболието изчезна. Продължих да го взимам и тогава наистина стана чудото – пристъпите се разредиха и постепенно изчезнаха. И така е вече трета година. Все още, усетя ли си главата мътна, изпитвам стария страх, че всичко ще почне отначало, въпреки че капсулите Мигренон са винаги с мен и карат главоболието да отстъпи.

Докато не почнах да пия Мигренон не знаех що е свежа глава и много съжалявам, че не го открих по-рано. Главоболието съсипа доста дни от живота ми в най-хубавите години. Моля ви, не допускайте това да стане и при вас.

borola
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x

Pin It on Pinterest

Share This